Kitakarás ellen védett PIR+MW kültéri érzékelő – Cias Aquarius

A kültéri védelem a legtöbb ember számára egyenlő a bonyolult és drága megoldásokkal, amik ráadásul gyakran tévesen riasztanak. A CIas cég Aquarius kültéri érzékelője erre cáfol rá kompakt méretével, könnyű felszerelhetőségével és megbízható működésével.


 

Miért is kellene nekem kültéri védelem? – adódhat a kérdés, melyre a legmeggyőzőbb válasz az lehet, hogy azért, mert ez már akkor riaszt, amikor még nem történt valós károkozás, vagy behatolás. Márpedig a mai nyílászáró árak mellett, egy ablak betörésével, kifeszítésével okozott kár akár többszöröse is lehet egy védelmi rendszernek.
A Cias Aquarius érzékelő pontosan az a kategória, ami messze megéri az árát!  

 

 


Elsősorban családi házak bejárati frontjának védelmére, erkélyek, teraszok bemászás elleni védelmére alkalmas, de éppúgy használható garázslejárók, üvegházak biztonságának növelésére, mint medencék, uszodák vagy éppen kerti gáztartályok környezetének biztosítására.

Két kivitelben létezik: 8 (XS típus) illetve 12 méteres (XL típus) érzékelési távolsággal. Magyarországon ez utóbbi kerül forgalomba.
Az XL kivitelhez tartozik egy komoly árnyékolást  biztosító keret és egy, az oldalfalra, mennyezetre szerelést biztosító tartókonzol is.


Az Aquarius kombinált érzékelést alkalmaz mely mikrohullámú és passzívinfra érzékelőből áll. Mindkét technológia kiegészül letakarásvédelemmel is, így lefestés, leragasztás, eltakarás, elépakolás esetén szabotázsriasztást ad. A passzívinfra rész letakarásvédelme aktív infrasorompós. A két különböző szenzor ÉS kapcsolatban áll egymással, így csak akkor ad riasztást, ha mindkét fizikai elvű eszköz jelez. Az érzékelési karakterisztika választhatóan folyosó, vagy függöny beállítású lehet.

Mivel elsősorban kültéri felhasználásra tervezték, így a környezetállósága IP66-os besorolású. Beltérben is jól alkalmazható, erről az is tanúskodik, hogy a beállítási lehetőségek között kiválasztható, hogy beltérben, avagy kültéren szerelték-e fel az érzékelőt. Kültéri viszonyok között jól alkalmazkodik a szélsőségesen változékony hőmérséklethez is, a mindig stabil érzékelésről speciális algoritmusú hőmérséklet-kompenzáció gondoskodik.

Partnereink

Kalkulátorok

Tárhely igénylés

Facebook oldalunk

Kövess minket a Facebookon!

Joomla templates by Joomlashine